palvelut & hintoja

Valokuvaus

Sanotaan, ettei sellaista kuvausta mitä emme tekisi. No ihan kaikkea emme kuvaa, kuten tähtiä ja galakseja mutta teemme monipuolisesti yrityksille projekteja ja konseptoimme ja teemme brändi- ja henkilöstökuvaukset, arkkitehtuuri- ja ilmakuvaukset sekä tietenkin pienemmät ja isommat juttukeikat ja tilaisuudet. Siinä sivussa olemme kuvanneet myös kuvatoimistoihin yhteensä yli 80.000 kuvaa myyntiä varten. Näistä on vuosien varrella jalostunut yli 40.000 suomalaisen kuvan kokoelma Rodeon valikoimiin, joka toimii meidän laajempana portfoliona.

Kun tarvitset kuvaajaa niin epäröi, tutki vaihtoehtoja, vertaile ja sitten ota meihin yhteyttä kun tarvitset luotettavaa luottokuvaajaa vaikka kerta keikalle tai useiksi vuosiksi. 

Esimerkki alkaen hintoja: henkilöstökuvaus 450 €, juttukeikka 350 €, brändikuvaus 850 €, arkkitehtuurikuvaus 650 €, ilmakuvaus kuva tai video 350 €.

Videokuvaus

Videoista meillä ei ole kymmenien vuosien kokemusta mutta niitä teemme laadukkaasti mutta kevyemmin järjestelmäkameroillamme ja dronella. Niillä onnistuu hyvin yritysvideot, lyhyet ja nopeat tai pitkät somevideot ja vaikkapa hauskat mainospätkät. Myös cinemagraafit kuten vasemmalla oleva kuva näyttää.

Videokuvaus alkaen 350 €

Koulutukset ja konseptointi

Koulutamme ottamaan parempia valokuvia ja videoita pienryhmissä paikan päällä tai verkkokurssina.

 

Ota yhteyttä niin katsotaan mikä koulutuskokonaisuus sopii teidän yritykselle parhaiten.

Hinnat alkaen 500 €

Miksi valita meidät?

Voimme suoraan sanoa, että emme varmasti ole halvin mutta lupaamme, että kokemuksemme ja tyytyväisyystakuumme myötä saat rahoillesi parasta vastinetta ilman, että budjettisi räjähtää ja lennät tuolilta. Siinä mielessä olemme turvallinen, toimitusvarma ja vastuullinen valinta joka tukee suomalaista työtä ja pitää valokuvausalan terveenä.

Asiakkainamme on isoista pörssiyhtiöistä ja ministeriöistä aina pieniin perheyrityksiin. Sinun ei tarvitse koskaan miettiä onko sinun projektisi meille liian suuri tai pieni. 

Yli 20 vuoden kokemus

Huipputyytyväiset asiakkaat

Järkevät hinnat

Tyytyväisyystakuu