meistä

Meinattiin aluksi, että kerrotaan tyhjentävästi ja hienoin sanankääntein miten kokeneita ja huippuosaajia ollaan omassa tekemisessä mutta sama lukee kaikkien muidenkin sivustoilla eli erottuminen muista on haastavaa. Päätimme siis lyhyesti sanoa, että ollaan oikein mukavia ja hyviä tyyppejä ja tehdään työmme aina kuuluisat 100-lasissa hymyn kera vaikka kyllähän se hymy hyytyy positiivisesti välillä kun oikein innovoidaan jotain käänteentekevää.

Ossi-ja-Juha

Deego = Kuvatoimisto Rodeo

Strategiatoimisto Deego on osa Kuvatoimisto Rodeota. Katsoimme, että on helpompi kaikille kun voi ostaa royalty free kuvat suoraan Rodeon verkkokaupasta ja tilauskuvaukset ja konseptoinnit tarjoaa Deego. Helppoa ja kätevää.

Tyytyväisyystakuu

Olemme ylpeitä sillä olemme tarjonneet tyytyväisyystakuun jo lähes 15 vuoden ajan työllemme. Harvoin jos koskaan ollaan moista nähty kanssa kuvaajiemme kesken.

“Juha is a visionary, hard working, always positive entrepreneur with analytical mind. I have known Juha for over 15 years. We first collaborated as Loyalistic build Rodeo's e-commerce website for many years and we two often stayed after project meetings to discuss various ideas. That relationship has stayed and we still occationally talk over business development ideas for Juha's businesses, and photography industry as a whole.”

Antti Pietilä, CEO and Founder, Loyalistic Oy